MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Filety z kurczaka pokrój w kostkę i wymieszaj z łyżką sosu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 2

Filety z kurczaka pokrój w kostkę i wymieszaj z łyżką sosu teriyaki. Paprykę umyj i pokrój w paski lub kostkę. Cebulę i czosnek obierz, a następnie drobno posiekaj.

Zobacz również

Za chórem The Hoor drugi koncert we Francji! Były owacje na stojąco!

NOWE
Za chórem The Hoor drugi koncert we Francji! Były owacje na stojąco!

Jedyna taka giełda, 4 złote za książkę lub płytę. Można znaleźć białe kruki!

NOWE
Jedyna taka giełda, 4 złote za książkę lub płytę. Można znaleźć białe kruki!

Polecamy

Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

HIT DNIA
Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka