W trzech kulinarnych kategoriach przyznano trzy pierwsze miejsca
W kategorii gotowe dania i desery
1 miejsce - jagnięcina z rożna, Tadeusz Kluska
2 miejsce - placek pasterski z cebulą i boczkiem - Danuta Kulig Stowarzyszenie Młodów - Głębokie
3 miejsce - moskaliki z pastą z bryndzy - Zofia Cieślikowska
W kategorii produkty i przetwory
1 miejsca - deska serów, Agnieszka Jeżowska
2 miejsce - borowiki marynowane, Halina Gumulak
3 miejsce - korbacze, Renata Gumulakova
W kategorii napoje w tym alkoholowe
1 miejsce - wino Rubus Cerasus 2018 Emila Ortyl
2 miejsce - nalewka "Babcyna Cetyna" Marcelina Kubiak
3 miejsce - nalewka "Bzinka z kumoskom" Małgorzata Polańska-Kubiak
NAGRODA JURY VIP - nalewka "Babcyna Cetyna"
Grand Prix konkursu, czyli specjalną nagrodę zdobyła deska serów, natomiast nagrodę Jury VIP zdobyła nalewka "Babcyna Cetyna".
FLESZ - Polska żywność nie jest eko. A wszystko przez węgiel
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?