MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie babki zacznij od zaczynu. W małej miseczce...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepsza babka wielkanocna. Tradycyjny przepis na ciasto, które rozpływa się w ustach. Oto puszysta babka idealna do święconki

Drożdżowa babka wielkanocna. Krok 1

Przygotowanie babki zacznij od zaczynu. W małej miseczce rozetrzyj drożdże z łyżeczką cukru, aż staną się płynne. Następnie odstaw na ok. 15 min. do wyrośnięcia.

Zobacz również

Obejrzeli na rynku film "Noce i dnie"

Obejrzeli na rynku film "Noce i dnie"

Diamentowa Liga. Kilka ciekawych wyników w Maroko. Drugie z rzędu zwycięstwo Topić

Diamentowa Liga. Kilka ciekawych wyników w Maroko. Drugie z rzędu zwycięstwo Topić

Polecamy

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Za jedyne 4 zł pozbędziesz się pryszczy i przebarwień. Wypróbuj kosmetyk z apteki

HIT DNIA
Za jedyne 4 zł pozbędziesz się pryszczy i przebarwień. Wypróbuj kosmetyk z apteki