Sądecczyzna: ruszył projekt "Profesjonalista na rynku gastronomicznym"
Arkadiusz Arendowski
Profesjonalny kurs carvingu, czyli rzeźbienia w owocach i warzywach, kurs barmański, zdobnictwa cukierniczego, języka angielskiego, zajęcia pomocnicze z matematyki i polskiego, a na końcu wakacyjna praktyka zawodowa.
To propozycje, które mają pomóc uczniom szkół gastronomicznych z Nowego Sącza i powiatu nowosądeckiego w znalezieniu pracy.
W poniedziałek ruszyła rekrutacja do projektu "Profesjonalista na rynku gastronomicznym", który w większości finansuje Unia Europejska. Formularz zgłoszeniowy i szczegółowe informacje można znaleźć na stronie internetowej www.prg.nowysacz.pl
Wideo
Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!