MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przepis na faszerowaną paprykę poleca użyć wieprzowiny,...
fot. 123rf.com/maxsheb

Smakowita papryka nadziewana mięsem mielonym. Przepis na połączenie smaków, które zachwyci każde podniebienie. Sposób na pożywny obiad

Mięso mielone

Przepis na faszerowaną paprykę poleca użyć wieprzowiny, wołowiny lub baraniny. Warto wiedzieć, że tłuste mięso sprawia, że papryka będzie smaczniejsza, gdyż dzięki tłuszczowi łatwiej wchłonie wszystkie smaki.

Zobacz również

Wieczysta coraz bliżej awansi. Wygrana ze Świdniczanką nie przyszła łatwo

Wieczysta coraz bliżej awansi. Wygrana ze Świdniczanką nie przyszła łatwo

Zatrzymano dilera, który posiadał narkotyki na 10 tys. porcji dilerskich

Zatrzymano dilera, który posiadał narkotyki na 10 tys. porcji dilerskich

Polecamy

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

TYLKO U NAS
Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik