Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Kibice ROW-u Rybnik zachwyceni! Rekiny wygrały pierwszy mecz u siebie ZDJĘCIA

Kibice ROW-u Rybnik zachwyceni! Rekiny wygrały pierwszy mecz u siebie ZDJĘCIA

Tak wyglądało pożegnanie maturzystów 2024 w Liceum Ogólnokształcącym w Rypinie

Tak wyglądało pożegnanie maturzystów 2024 w Liceum Ogólnokształcącym w Rypinie

Polecamy

Stanisław Kiełbasa po raz szósty wójtem gm. Nawojowa

Stanisław Kiełbasa po raz szósty wójtem gm. Nawojowa

Jan Dziedzina trzecią kadencję wójtem gminy Łącko. Nie miał konkurenta

Jan Dziedzina trzecią kadencję wójtem gminy Łącko. Nie miał konkurenta

Marta Słaby kolejną kadencję będzie rządzić Łabową

Marta Słaby kolejną kadencję będzie rządzić Łabową